Varza cu kaizer la cuptor

de articook in Mancaruri cu carne, 9 Iul 2010 | 3457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 varza
  • 200 g kaizer
  • 1 ceapa mica, alba
  • coriandru boabe
  • maghiran
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
  • 2, 3 linguri ulei de floarea soarelui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu kaizer la cuptor:



Se taie varza in jumatate si se feliaza felii subtiri. In vasul in care veti introduce varza in cuptor puneti ulei de floarea soarelui si ceapa taiata marunt, cand incepe sa se rumeneasca adaugati varza si amestecati putin. Acoperiti cu un capac si dupa 2 minute turnati 1/2 cana de apa. Dupa ce varza a mai scazut adaugati si restul de varza si acoperiti iar. Mai adaugati 1/2 cana de apa si mai lasati aproximativ 5 min., pana cand varza este destul de moale. Condimentati varza cu sare, piper, maghiran si coriandru, care trebuie zdrobit intr-un mojar inainte de a-l pune peste varza. Intr-o tigaie de teflon, puneti kaizerul taiat felii si lasati-l 1,2 min., pana cand incepe sa se topeasca. Puneti feliile de kaizer peste varza si introduceti in cuptor, vasul descoperit, pentru aproximativ 30 min. la 180° C. Spre sfarsit puteti selecta programul de ventilare pentru a se rumenii putin pe deasupra.

Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu kaizer la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Corinuta 1

09.07.2010, 22:41

Simplu si gustos!

Laly 1

09.07.2010, 22:48

Sa stii ca vin si la tine la o portie,ce daca este noapte

Ligia Bxl 1

12.02.2014, 11:18

arata tare bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute din varza dulce