Gratar din piept de pui cu legume la tigaie

de Valclaudia in Pui, 29 Iul 2013 | 7398 vizualizari

 

delicioasa combinatia de legume cu fistic ;)

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 200 gr. fasole verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel potrivit ca marime
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • fistic sarat si prajit (cca 50 gr. miez)
  • sare si piper dupa gust

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar din piept de pui cu legume la tigaie:

Spalam legumele, le taiem dupa preferinta.

Fasolea o fierbem separat timp de 10 min. in putina apa cu sare. O lasam apoi la scurs.

Spalam pieptul de pui si il taiem felii subtiri. Condimentam carnea cu sare si piper,apoi o prajim intr-o tigaie tip grill,pe ambele parti pana capata aspect de gratar.

Intr-o tigaie separata calim usturoiul 30 se secunde in ulei,apoi adaugam dovlecelul si ardeiul, le calim impreuna pana scade zeama lasata. Adaugam fasolea scursa iar la final fisticul tocat marunt.

Servim impreuna cu pieptul de pui.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar din piept de pui cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui grillat cu legume si sos Bechamel