Gratar mixt

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 1 Sep 2013 | 799 vizualizari

 

Daca tot n-am bucatarie,am gasit varianta in natura la gratar,sa mananc si eu o carnita....

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g ceafa de porc
  • cca 300 g piept de porc
  • 2 pastravi
  • 16 mici
  • 12 ciuperci
  • cca 100-150 g cascaval
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • castraveti acri
  • mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar mixt:

Mai intai gasim locatia,a noastra a fost zona Muscel-''La fantana cu ciresi'',apoi pregatim gratarul -asta fac barbatii.Cat timp este pregatit jarul,se condimenteaza carnea,cu sare piper,se cresteaza daca este nevoie,ciupercile le curatam,dam coditele jos,saram,piperam si adaugam cascaval taiat cubulete.La fel procedam si cu pastravul il saram si piperam.Cand este gata jarul se pun toate pe gratar si avem grija sa le intoarcem de pe o parte pe alta,sa nu le ardem,sa fie suculente.Am servit cu mustar,usturoi si castraveti murati,langa niste bere si apa pentru mine....

 

TIPS-URI

1

voie buna cat cuprinde

2

o damigeana de vorba de poveste

3

relaxare

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar mixt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Ina 1

04.09.2013, 20:52

in loc de pastravi citisem pastai ) Si ma gandeam ce poti face cu doua pastai ))

Constelatialeu 1

04.09.2013, 21:36

Ti-as zice eu ce se paote face,dar e inca devreme...

Krystyan Trendy 1

12.12.2013, 18:27

apetisant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la tigaie servita cu sos bordelaise