Nebunie de arome!
Fructele se spala si se taie felii. Se aseaza intr-un vas pentru sufleu, deasupra se pun murele. Branza mascarpone se amesteca cu oul, laptele, 2 linguri de zahar si coaja de lamaie. Se toarna amestecul peste fructe. Deasupra se presara restul de zahar si se pune vasul la cuptor pana se incheaga bine branza. Se scoate si se lasa putin la racit, se serveste fie cald, fie rece.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro