Gratin cu pere

de Cris2711 in Dulciuri, 6 Feb 2011 | 2786 vizualizari

 

Intai se orneaza perele in forma,vezi foto.Are un gust senzatinal de bun.Inspirata de pe Koch-freunde.ruhr uni-bochum.de.

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 4 linguri Unt
  • 125 grame Zahar
  • 1 Galbenus de ou
  • 150 grame Mascarpone
  • 2 linguri Faina

Umplutura:

  • 6 Pere
  • 1 lingura Zahar
  • 1 zahar Vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin cu pere:

Perele se taie felii si se pun intr-o forma de tort unsa bine cu unt(Vezi foto).Se presara zahar deasupra.


Untul cu zaharul se amesteca foarte bine si se pune si galbenusul,iar la urma se adauga Mascarponele.


faina se pune la urma si se amesteca cu grija.


Cu o lingurita se intinde compozitia peste fructe.La 200° celsius,circa 20 minute.


Se coace pana este Gratinul auriu.

 

TIPS-URI

1

Eu fac si cu piersici,caise sau mere

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

Cris2711 1

14.07.2011, 11:52

Eduard mersi

esponja 1

07.08.2011, 09:04

delicios am trecuto la favorite

Cris2711 1

07.08.2011, 13:40

Esponja ma bucur,mersi si pup

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere turnata