Gris cu lapte pane

de nadina73 in Dulciuri, 25 Iun 2010 | 23310 vizualizari

 

este un desert foarte bun pentru pitici si de ce sa mint ca si noua ne place mult

 

INGREDIENTE

  • 1 litru de lapte
  • 10 linguri de gris fin
  • 10 linguri de zahar
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • putina sare
  • 2-3 oua
  • faina alba
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte pane:

Se pune laptele la fiert cu putina sare ,cand fierbe se pune grisul in ploaie si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase apoi zaharul si la final vanilia se amesteca bine .

Cand grisul e fiert se ia de pe foc si se pune intr-un castron mai lat umezit putin .

Se lasa la racit grisul apoi cand e rece se taie cu cutitul in cubulete se scoate se da prin ou apoi prin faina alba si se prajeste in ulei foarte bine incins

Este un desert foarte bun si gustos,noua ne place la toti de la cel mai mic pana la cel mai mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

babi5 1

13.10.2013, 21:08

nadina73 1

13.10.2013, 22:04

Criss 1

14.10.2013, 11:15

Mi-ai adus aminte de copilarie! Mama ne facea des cand eram copii. Eu n-am facut niciodata.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Raffaello pentru copii