Guguluf cu caise confiate

de Bucataras Medi in Dulciuri, 9 Iul 2010 | 1569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri cu faina
  • 6 linguri cu zahar
  • 6 oua
  • 6 linguri cu ulei
  • 2 plicuri  zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • putin unt
  • o mana caise confiate
  • ciocolata sau topping de ciocolata
  • 2-3 lingurite dulceata(ar fi fost de preferat de caise dar cum nu am avut am folosit de capsuni)
  • sare


Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu caise confiate:

Se separa albusurile de galbenusuri.Se mixeaza bine galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga treptat ca la maioneza uleiul apoi faina. Se amesteca bine.


Separat se bat spuma albusurile cu un strop de sare si se adauga peste amestecul de mai sus . Se adauga esenta de vanilie si caisele confiate taiate cubulete si se omogenizeaza bine. Forma de guguluf se tapeteaza cu putin unt si putina faina, se rastoarna amestecul de mai sus si se da la cuptor ladand sa se rumeneasca.


Facem testul scobitorii si cand este gata rumenit si facut scoatem din cuptor , lasam sa se raceasca si apoi rasturnam pe un platou.Se pudreaza cu zahar vanilat si se orneaza cu ciocolata topita si dulceata.Pentru ca nu am avut ciocolata am folosit topping de ciocolata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu caise confiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bucataras Medi 1

11.07.2010, 09:35

Sidy, da s-a papat.....................

nadina73 1

11.07.2010, 18:13

ce bine arata5 furcu

Bucataras Medi 1

12.07.2010, 09:21

multumesc, nadina...............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuca si stafide ”asubana”