Guguluf cu dovleac

de oanapl in Prajituri, 25 Ian 2017 | 3401 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 500g dovleac
  • 5 oua
  • 200 g unt
  • 150 g zahar
  • 400 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 60 g stafide
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu dovleac:

Cureti dovleacul de coaja si de seminte si il tai bucati mici, apoi il pui la fiert intr-o oala, cu o cantitate mica de apa, acoperit cu capac. Cand dovleacul este moale, scurgi apa si faci un piure pe care-l lasi sa se raceasca.


Bati untul spuma cu zaharul si un praf de sare. Adaugi zaharul vanilat si ouale treptat, mixand continuu. Incorporezi treptat, faina cernuta cu praful de copt si piureul de dovleac, iar la final, adaugi stafidele.


Ungi si tapetezi cu faina o forma de guguluf, torni compozitia si o introduci in cuptorul preincalzit, pentru 45-50 de minute. Dupa ce s-a racit o scoti din forma, presari zahar pudra si tai felii. Se poate servi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

oanapl 1

26.01.2017, 20:21

miki_a 1

27.01.2017, 05:05

Felicitări, Oana!

oanapl 1

27.01.2017, 13:53

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveti picanti pentru burgeri

de Ksenya 5

la 10:23

Brownie cu mascarpone si piure de dovleac

de oanapl 6

ieri la 22:08

Cheesecake cu caise si oreo

de Rocsi 9

ieri la 21:57

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac copt