Guguluf cu ness si glazura royal icing

de baby_ktalyna in Prajituri, 23 Mai 2014 | 2403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 170 gr unt la temperatura camerei
  • 180 gr zahar brun
  • 3 oua
  • 1 lingurita ness dizolvata cu o lingura de apa fierbinte
  • 6 patratele de ciocolata amaruie (optional)
  • glazura royal icing
  • un albus
  • o lingurita suc de lamaie
  • 200 gr zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu ness si glazura royal icing:

ingredientele uscate ( faina,cacaoa,zaharul si praful de copt) se amesteca la viteza mica cu robotul de bucatarie adaugand treptat untul si ouale apoi ness-ul dizolvat,amestecand timp de 5 minute


tava de guguluf se unge cu unt si se pudreaza cu cacao


se preincalzeste cuptorul la 200 grade


se pune compozitia in forma si bagam bucatelele de ciocolata in ea


se coace pentru 20-25 min (testul scobitorii)


lasam la racit


glazura royal icing


albusul se bate cu robotul la viteza mica ,punem sucul de lamaie apoi treptat se adauga zaharul pudra


mixam marind viteza timp de 2-3 minute


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu ness si glazura royal icing" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

24.05.2014, 21:53

Mmm ce bun..

Ligia Bxl 1

27.05.2014, 11:38

ce bine arata

Valclaudia 1

21.06.2014, 22:43

wow! Arata grozav!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Chec cu cacao