Guguluf cu nuca si mascarpone

de La Ancuta in Prajituri, 10 Mar 2016 | 913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 pahar zahar
  • 1 lingura extract de vanilie
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 pahar nuca macinata
  • 2 linguri cacao
  • 1 pahar faina
  • 1 praf de copt
  • 250 g mascarpone
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu nuca si mascarpone:

Mixam ouale cu zaharul si vanilia pana cand se albesc si isi dubleaza volumul. Adaugam apoi uleiul in fir subtire si mixam continuu.

Amestecam faina cu praful de copt si nuca si o incorporam usor in compozitie. La final adaugam branza mascarpone si omogenizam.


Turnam compozitia in tava de guguluf sau intr-o tava de chec si dam la cuptor, la foc potrivit pentru ~ 50 de minute, sau pana trece testul scobitorii.


Scoatem pe un gratar de bucatarie si lasam sa se raceasca complet apoi pudram cu zahar.

 

TIPS-URI

1

ca masura am folosit un pahar de 250 ml.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu nuca si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

La Ancuta 1

12.03.2016, 11:44

Multumesc, fete dragi

RuxyRux 1

09.05.2016, 19:51

Ce bunatate

La Ancuta 1

16.05.2016, 11:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si crema de vanilie