Guguluf cu nuci si alune de padure

de alice_ciobanu in Prajituri, 26 Oct 2012 | 3064 vizualizari

 

Acest mic dulce facut pe inserat, a fost un micut dar dulce oferit cu mare drag unor oameni cu suflet frumos. Si pentru ca am fost curioasa de rezultatul creatiei mele :) l-am refacut a doua zi fix pentru noi, fix identic si fix asta de vi-l arat mai jos.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cutie lapte condensat
  • 1/2 plic praf de copt cu sofran
  • 100 ml lapte
  • 300 gr faina
  • 1/2 plic pudding caramel, dr. oetcker
  • miez de nuca si alune de padure
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu nuci si alune de padure:

Mixati ouale intregi cu laptele condensat. Adaugati faina amestecata cu praful de copt si pudding-ul, turnati in ploaie si amestecati pana la omogenizare completa, cu o lingura de lemn. Turnati compozitia astfel obtinuta intr-o forma de guguluf, unsa cu unt si tapetata cu faina. Puneti apoi bucatele de miez de nuca si alune de padure si inpingeti-le in compozitie cu o lingura. Dati la cuptor la foc moderat si coaceti pana se intareste putin. Faceti testul cu scobitoarea!

Scoateti din forma si lasati la racit pe un gratar metalic. Pudrati cu zahar praf si serviti... la cafea sau un minunat ceai negru.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu nuci si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

scortisoara 1

26.10.2012, 16:23

foarte frumos este!

pana_luminita 1

26.10.2012, 18:01

Arata sper bine , am adaugat-o la favorite !!!

diaconta 1

26.10.2012, 22:09

arata minunat,dar prea dulce pentru mine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuca (din albusuri)