Guguluf cu nuci si alune de padure

de alice_ciobanu in Prajituri, 26 Oct 2012 | 1525 vizualizari

 

Acest mic dulce facut pe inserat, a fost un micut dar dulce oferit cu mare drag unor oameni cu suflet frumos. Si pentru ca am fost curioasa de rezultatul creatiei mele :) l-am refacut a doua zi fix pentru noi, fix identic si fix asta de vi-l arat mai jos.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cutie lapte condensat
  • 1/2 plic praf de copt cu sofran
  • 100 ml lapte
  • 300 gr faina
  • 1/2 plic pudding caramel, dr. oetcker
  • miez de nuca si alune de padure
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu nuci si alune de padure:

Mixati ouale intregi cu laptele condensat. Adaugati faina amestecata cu praful de copt si pudding-ul, turnati in ploaie si amestecati pana la omogenizare completa, cu o lingura de lemn. Turnati compozitia astfel obtinuta intr-o forma de guguluf, unsa cu unt si tapetata cu faina. Puneti apoi bucatele de miez de nuca si alune de padure si inpingeti-le in compozitie cu o lingura. Dati la cuptor la foc moderat si coaceti pana se intareste putin. Faceti testul cu scobitoarea!


Scoateti din forma si lasati la racit pe un gratar metalic. Pudrati cu zahar praf si serviti... la cafea sau un minunat ceai negru.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu nuci si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

scortisoara 1

26.10.2012, 16:23

foarte frumos este!

pana_luminita 1

26.10.2012, 18:01

Arata sper bine , am adaugat-o la favorite !!!

diaconta 1

26.10.2012, 22:09

arata minunat,dar prea dulce pentru mine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu nuca