Guguluf cu nuci si alune de padure

de alice_ciobanu in Prajituri, 26 Oct 2012 | 1501 vizualizari

 

Acest mic dulce facut pe inserat, a fost un micut dar dulce oferit cu mare drag unor oameni cu suflet frumos. Si pentru ca am fost curioasa de rezultatul creatiei mele :) l-am refacut a doua zi fix pentru noi, fix identic si fix asta de vi-l arat mai jos.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cutie lapte condensat
  • 1/2 plic praf de copt cu sofran
  • 100 ml lapte
  • 300 gr faina
  • 1/2 plic pudding caramel, dr. oetcker
  • miez de nuca si alune de padure
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu nuci si alune de padure:

Mixati ouale intregi cu laptele condensat. Adaugati faina amestecata cu praful de copt si pudding-ul, turnati in ploaie si amestecati pana la omogenizare completa, cu o lingura de lemn. Turnati compozitia astfel obtinuta intr-o forma de guguluf, unsa cu unt si tapetata cu faina. Puneti apoi bucatele de miez de nuca si alune de padure si inpingeti-le in compozitie cu o lingura. Dati la cuptor la foc moderat si coaceti pana se intareste putin. Faceti testul cu scobitoarea!


Scoateti din forma si lasati la racit pe un gratar metalic. Pudrati cu zahar praf si serviti... la cafea sau un minunat ceai negru.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu nuci si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

scortisoara 1

26.10.2012, 16:23

foarte frumos este!

pana_luminita 1

26.10.2012, 18:01

Arata sper bine , am adaugat-o la favorite !!!

diaconta 1

26.10.2012, 22:09

arata minunat,dar prea dulce pentru mine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuca (din albusuri)