Guguluf cu nuci si alune de padure

de alice_ciobanu in Prajituri, 26 Oct 2012 | 1652 vizualizari

 

Acest mic dulce facut pe inserat, a fost un micut dar dulce oferit cu mare drag unor oameni cu suflet frumos. Si pentru ca am fost curioasa de rezultatul creatiei mele :) l-am refacut a doua zi fix pentru noi, fix identic si fix asta de vi-l arat mai jos.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cutie lapte condensat
  • 1/2 plic praf de copt cu sofran
  • 100 ml lapte
  • 300 gr faina
  • 1/2 plic pudding caramel, dr. oetcker
  • miez de nuca si alune de padure
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu nuci si alune de padure:

Mixati ouale intregi cu laptele condensat. Adaugati faina amestecata cu praful de copt si pudding-ul, turnati in ploaie si amestecati pana la omogenizare completa, cu o lingura de lemn. Turnati compozitia astfel obtinuta intr-o forma de guguluf, unsa cu unt si tapetata cu faina. Puneti apoi bucatele de miez de nuca si alune de padure si inpingeti-le in compozitie cu o lingura. Dati la cuptor la foc moderat si coaceti pana se intareste putin. Faceti testul cu scobitoarea!


Scoateti din forma si lasati la racit pe un gratar metalic. Pudrati cu zahar praf si serviti... la cafea sau un minunat ceai negru.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu nuci si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

scortisoara 1

26.10.2012, 16:23

foarte frumos este!

pana_luminita 1

26.10.2012, 18:01

Arata sper bine , am adaugat-o la favorite !!!

diaconta 1

26.10.2012, 22:09

arata minunat,dar prea dulce pentru mine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu iaurt