Guguluf cu visine

de alilianaa in Prajituri, 1 Feb 2014 | 1576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 5 linguri zahar
  • esenta zanilie
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri apa
  • 4 linguri ulei
  • un praf de sare
  • visine ( congelate) pret de un pumn bun
  • o lingurita rasa praf de copt
  • o lingura unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu visine:

La inceput decongelam visinele si punem peste ele un praf de zahar. Ouale se separa. Albusurile se bat spuma cu zaharul pus pe rand, lingura cu lingura si un praf de sare. Rezulta o bezea luciosa.


Galbenusurile se amesteca cu uleiul si apa si se adauga bezelei. Se mixeaza. Se scot telurile si se adauga faina si praful de copt. Se incorporeza folosind o lingura de lemn si mestecand de jos in sus.


Se ia forma de guguluf si se unge bine cu unt ( bine de tot, eu avand niste experiente urate cu forma, m-am invatat minte). Se pune compozitia uniform si se adauga visinele. Se da la cuptor pentru 25-30 minute. Se face testul cu scobitoarea. Se da la rece.Se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

alilianaa 1

02.02.2014, 08:00

Andreea, Meri , multumesc

alilianaa 1

02.02.2014, 08:00

Rocsi, Dia , multumesc

deyutzky 1

07.02.2014, 23:19

imi place cu visine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sos garam masala
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si visine