Orange cheesecake

de vanilla in Prajituri, 30 Iun 2010 | 1759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru blat:
  • 5 oua
  • 5 lg cacao
  • 15 lg de zahar
  • 15-20 lg de faina
  • 1 praf de copt
  • Ingrediente pentru crema :
  • 200 gr unt
  • 250 gr de zahar tos
  • 400 gr branza dulce
  • 1 esenta de vanilie-optional
  • stafide sau portocala glasata
  • Ingrediente pentru glazura:
  • 1 plic de budinca de vanilie
  • sucul stors de la 2 portocale mari....
  • 5 lg de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orange cheesecake:

Blat :


Se bat albusurile spuma tare. In ploaie se adauga zaharul si se bate in continuare. Se amesteca faina cu praful de copt si cacao si se amesteca usor cu spuma de ou.Se pune amestecul intr-o tava tapetata cu ulei si faina si se coace 15-25 de min in cuptorul preincalzit.


Crema:


Se freaca spuma untul cu zaharul tos si esenta de vanilie. Se amesteca apoi cu branza si se mixeaza bine pana se face spuma. Optional se pot pune si stafide(care au fost in prealabil inmuiate in putina apa calduta)


Glazura:


Se amesteca praful de budinca cu zaharul si putin suc de portocale.

Restul de suc se pune la fiert si cand clocotestese pune praful de budinca, amestecand cu grija, pentru a nu se forma cocoloase.


Dupa ce blatul s-a racit, se pune deasupra crema, iar apoi glazura. Se lasa la racit 2-3 ore dupa care se poate servi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orange cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

madi_marin 1

30.06.2010, 17:32

arata bine.... e ceva in genul prajiturii cu glazura de Fanta?

nadina73 1

17.07.2010, 02:19

5 furcu

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 22:32

gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza