Orange cheesecake

de vanilla in Prajituri, 30 Iun 2010 | 1872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru blat:
  • 5 oua
  • 5 lg cacao
  • 15 lg de zahar
  • 15-20 lg de faina
  • 1 praf de copt
  • Ingrediente pentru crema :
  • 200 gr unt
  • 250 gr de zahar tos
  • 400 gr branza dulce
  • 1 esenta de vanilie-optional
  • stafide sau portocala glasata
  • Ingrediente pentru glazura:
  • 1 plic de budinca de vanilie
  • sucul stors de la 2 portocale mari....
  • 5 lg de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orange cheesecake:

Blat :


Se bat albusurile spuma tare. In ploaie se adauga zaharul si se bate in continuare. Se amesteca faina cu praful de copt si cacao si se amesteca usor cu spuma de ou.Se pune amestecul intr-o tava tapetata cu ulei si faina si se coace 15-25 de min in cuptorul preincalzit.


Crema:


Se freaca spuma untul cu zaharul tos si esenta de vanilie. Se amesteca apoi cu branza si se mixeaza bine pana se face spuma. Optional se pot pune si stafide(care au fost in prealabil inmuiate in putina apa calduta)


Glazura:


Se amesteca praful de budinca cu zaharul si putin suc de portocale.

Restul de suc se pune la fiert si cand clocotestese pune praful de budinca, amestecand cu grija, pentru a nu se forma cocoloase.


Dupa ce blatul s-a racit, se pune deasupra crema, iar apoi glazura. Se lasa la racit 2-3 ore dupa care se poate servi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orange cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

madi_marin 1

30.06.2010, 17:32

arata bine.... e ceva in genul prajiturii cu glazura de Fanta?

nadina73 1

17.07.2010, 02:19

5 furcu

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 22:32

gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de cacao