Guguluf din albusuri cu visine si afine

de MIUTA in Prajituri, 16 Mar 2012 | 3118 vizualizari

 

Este reteta lui Vladimir de la chec cu albusuri doar putin modificata.Multumesc frumos Vladimir!

 

INGREDIENTE

  • O cana albusuri
  • o cana zahar tos
  • 100 ml ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de lamaie
  • o cana de faina+2 linguri
  • visine si afine conservate
  • 1/2 praf de copt
  • suc de lamaie
  • un praf de sare
  • 2 linguri sirop de afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf din albusuri cu visine si afine:

Se mixeaza foarte bine albusurile.Se adauga cana de zahar,zaharul vanilat si putina sare.Se mixeaza foarte bine pana se topeste zaharul.Se adauga uleiul ca la maioneza,esenta de lamaie,siropul de afine si la sfarsit praful de copt stins in suc de lamaie.Se amesteca din nou toate ingredientele.


Se adauga faina amestecand usor cu o lingura de lemn.Am pus mai multa faina(+2 linguri)deoarece am pus siropul de afine .La sfarsit se pun fructele si se amesteca usor.


Se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.


Se da la cuptor 35 minute.


E delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf din albusuri cu visine si afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 20:37

Sim0na 1

19.03.2012, 13:41

Arata delicios!

Alinutza80 1

25.03.2012, 20:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Prajitura din albusuri, cu nuca de cocos si ananas