Guguluf din albusuri cu visine si afine

de MIUTA in Prajituri, 16 Mar 2012 | 2684 vizualizari

 

Este reteta lui Vladimir de la chec cu albusuri doar putin modificata.Multumesc frumos Vladimir!

 

INGREDIENTE

  • O cana albusuri
  • o cana zahar tos
  • 100 ml ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de lamaie
  • o cana de faina+2 linguri
  • visine si afine conservate
  • 1/2 praf de copt
  • suc de lamaie
  • un praf de sare
  • 2 linguri sirop de afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf din albusuri cu visine si afine:

Se mixeaza foarte bine albusurile.Se adauga cana de zahar,zaharul vanilat si putina sare.Se mixeaza foarte bine pana se topeste zaharul.Se adauga uleiul ca la maioneza,esenta de lamaie,siropul de afine si la sfarsit praful de copt stins in suc de lamaie.Se amesteca din nou toate ingredientele.


Se adauga faina amestecand usor cu o lingura de lemn.Am pus mai multa faina(+2 linguri)deoarece am pus siropul de afine .La sfarsit se pun fructele si se amesteca usor.


Se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.


Se da la cuptor 35 minute.


E delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf din albusuri cu visine si afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 20:37

Sim0na 1

19.03.2012, 13:41

Arata delicios!

Alinutza80 1

25.03.2012, 20:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de căpșuni la cupă

de RODIMUR 5

ieri la 22:02

Salata de cuscus cu legume si bacon afumat

de Adi 4

ieri la 19:43

Cele mai bune 3 smoothie-uri

de Meea 4

ieri la 18:36

RETETA RECOMANDATA
Blat din albusuri, ciocolata si fructe