Guguluf si briose cu fructe confiate

de Valclaudia in Prajituri, 26 Oct 2013 | 3958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 12 linguri de zahar
  • 15 linguri de faina
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • 1 lingurita otet
  • 6 linguri apa minerala
  • 6 linguri ulei
  • cca 100 gr. fructe confiate (stafide, caise,ananas,banane,cocos)
  • Glazura:
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 20 ml lapte
  • bombonele pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf si briose cu fructe confiate:

Prepararea compozitiei:

-separam galbenusurile de albusuri.

-batem albusurile cu 6 linguri de zahar pana obtinem o spuma consistenta.

-galbenusurile le frecam cu 6 linguri de zahar, adaugam praful de copt stins in otet, uleiul, apa minerala.

-incorporam pe rand cate 1 lingura de faina si una de spuma de albusuri.

-la final amestecam usor fructele confiate in compozitie.

-turnam in forma de guguluf 3 sferturi din compozitie, iar restul se imparte in 4 forme de briose

- introducem formele in cuptorul preincalzit, la temperatura moderata pentru aproximativ 30-40 min.

Glazura o preparam astfel:

-intr-o craticioara lasam laptele sa se incalzeasca la foc mic.

-rupem ciocolata bucati si o adaugam in craticioara peste laptele cald pana obtinem o crema omogena.

Decorarea desertului:

-scoatem blaturile racite din forme si le imbracam in glazura de ciocolata. Pentru acest lucru avem nevoie de pensula.

-la final decoram cu bombonele colorate.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf si briose cu fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100