Gulas cu afumatura si cartofi

de Rocsi in Porc, 16 Feb 2015 | 3106 vizualizari

 

Gulas cu afumatura si cartofi

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc pentru gulas portionata
  • 8 bucatele de costita afumata dezosata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • 4 cartofi potriviti
  • 200 gr rosii decojite
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 linguri sos de legume
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 3 linguri ulei
  • 3-4 crengute patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu afumatura si cartofi:

Spalam bucatile de gulas si costita, le tamponam cu un servetel. Curatam ceapa, o tocam, morcovul il decojim, il facem cubulete, ardeiul il facem bucatele. Incingem uleiul intr-o cratita, rumenim bucatile de carne, inclusiv afumatura. Adaugam legumele, le innabusim 3-4 minute, apoi punem apa cat sa le cuprinda. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc potrivit. Cartofii ii curatam, ii spalam, ii taiem in 4-6 bucati, rosiile decojite le maruntim. Dupa ce carnea a fiert mai bine de jumatate, punem cartofii, condimentam cu sare, piper, boiaua de ardei. Lasam sa dea 3-4 clocote, dam drumul si rosiilor. Daca mai este nevoie de apa, mai adaugati, dar fierbinte. Mai fierbem pana sunt si cartofii bine patrunsi, iar zeama a scazut suficient. Adaugam sosul de legume, pasta de tomate, amestecam si mai lasam pe foc maxim 2 minute. La final presaram patrunjel verde tocat marunt si tinem acoperit 10 minute gulasul. Se serveste cald cu muraturi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu afumatura si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Rocsi 1

17.02.2015, 20:35

Cristinuta

Xandrinne 1

17.02.2015, 21:27

Ma inscriu la o portie!!

Rocsi 1

19.02.2015, 21:18

Cu drag Xandrine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

RETETA RECOMANDATA
Mancarica mexicana