Gulas cu carne de porc

de housy in Porc, 27 Noi 2010 | 8531 vizualizari

 

eu am incercat ...

 

INGREDIENTE

  • 4 felii pulpa de porc
  • 150 gr sunculita 
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingura boia dulce
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 6 cartofi potriviti
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • apa
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de porc:

 

pulpa de porc si sunculita se taie cubulete si se pun la innabusit in putin ulei

legumele se taie, se spala si taie si ele cubulete

cand carnea e gata innabusita, si si-a schimbat culoarea, se adauga legumele si apa

se lasa la fiert

se adauga sare si piperul

cand totul e aproape gata se adauga boiaua si pasta de ardei rosii

                                                                    O cana de lapte acru!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

ieri la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

ieri la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor