Gulas cu carne de porc

de housy in Porc, 27 Noi 2010 | 8174 vizualizari

 

eu am incercat ...

 

INGREDIENTE

  • 4 felii pulpa de porc
  • 150 gr sunculita 
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingura boia dulce
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 6 cartofi potriviti
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • apa
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de porc:

 

pulpa de porc si sunculita se taie cubulete si se pun la innabusit in putin ulei

legumele se taie, se spala si taie si ele cubulete

cand carnea e gata innabusita, si si-a schimbat culoarea, se adauga legumele si apa

se lasa la fiert

se adauga sare si piperul

cand totul e aproape gata se adauga boiaua si pasta de ardei rosii

                                                                    O cana de lapte acru!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de cartofi cu smantana

de vasimur 4

ieri la 10:55

Reteta de prajitura cu pere

pe 02.10 la 18:46

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1465 puncte

Rocsi

1023 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

- Andreea -

524 puncte

mihaelar63

515 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jumari de porc