Gulas de cartofi cu carnat de casa

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 10 Noi 2010 | 6906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi,
  • ulei,
  • 2 buc.ceapa, mari,
  • un morcov,
  • pasta de ardei,
  • 70g pasta de tomate ,
  • 2 buc.usturoi,
  • sare,piper,
  • patrunjel verde,
  • 2 foi de dafin si carnati de casa pentru prajit 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de cartofi cu carnat de casa:

Punem carnati la fiert la foc potrivit intr-o tigaie cu apa cat sa-i acopere.In timp ce carnatii fierb ne apucam sa facem gulasul de cartofi.Punem la prajit intr-o ceasca de ulei ceapa tocata marunt si lasam 5 minunte sa se caleasca adaugam pasta de ardei,morcovul taiat cubulete,sare,piper si o cana de apa.Lasam sa fiarba 10 minute apoi adaugam cartofi taiati cubulete ii acoperim cu apa nu foarte mult si lasam sa fiarba la foc mic pana aproape au fiert cartofi.Cand sunt aproape fierti punem usturoiul pisat,pasta de tomate,doua foi de dafin,sare si piper daca mai trebuie si mai lasam pana s-a facut o tocanita cu sos(nu foarte gros).Inainte de a se lua de pe foc se adauga patrunjelul taiat fin. Acum ne ocupam de carnati pe care i-am supravegheat in timp ce faceam gulasul.Daca apa in care au fiert a scazut punem 3 linguri de ulei si lasam sa se rumeneasca frumos.Servim la masa gulasul de cartofi cu carnati si muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de cartofi cu carnat de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MIUTA 1

11.11.2010, 14:08

Multumesc Elena,o sa incerc sa aduc noutati.

nadina73 1

14.11.2010, 12:01

am facut si eu zilele trecutesuper buan 5f

Gurmanzii 1

21.11.2010, 21:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Guias Ardelenesc