Gulas de porc cu branza si ciuperci

de reisnaor_2006 in Porc, 22 Aug 2014 | 1182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 200 gr ciuperci
  • 200 gr branza cubulete
  • 3 lg de rosii cubulete
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu branza si ciuperci:

Ceapa si ardeiul le taiem cubulete si le calim in ulei. Adaugam ciupercile si rosile si le dam intr-un clocot.


Adaugam si carnea de porc, acoperim cu apa si lasam sa fiarba.


Cand este carnea fiarta saram si piperam dupa gust si adaugam branza taiata cubulete.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

reisnaor_2006 1

23.08.2014, 09:10

te astept cu placere Valclaudia

Rocsi 1

26.08.2014, 18:49

MotanLaOale 1

01.09.2014, 13:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S