Parjoale vesele

de Andreea Baraboi in Porc, 21 Oct 2014 | 1045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spata porc pe care am tocat-o acasa
  • o capatana usturoi
  • un cartof
  • vegeta
  • piper
  • 3 oua
  • 2 linguri faina grau
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale vesele:

Am dat pe robot carnea, cartoful si usturoiul le asezam intr-un vas unde adaugam ouale, vegeta, piperul si am amestecat, iar apoi am adaugat cele 2 linguri de faina si am continuat sa amestec.


Pregatim tigaia unde adaugam putin ulei, si facem parjolutele, le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti si apoi le asezam pe o farfurie tapetata cu hartie de bucatarie .


Pofta buna !!

 

TIPS-URI

1

eu in tigaie folosesc ulei numai la inceput iar dupa nu mai imi este necesar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale vesele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

reisnaor_2006 1

21.10.2014, 19:21

buneeeeeeeeeeee

Panacris 1

22.10.2014, 07:58

Rocsi 1

22.10.2014, 21:08

Buneee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata de porc cu ardei gras