Pulpa de porc impanata cu sunca si usturoi la cuptor

de ralu_ca in Porc, 14 Apr 2015 | 5441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc pulpa de porc
  • sare
  • piper
  • sunca
  • usturoi
  • ulei masline
  • rozmarin
  • busuioc
  • 1 pahar vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc impanata cu sunca si usturoi la cuptor:

In pulpa de porc, pe care am asezat-o intr-o tava, am facut cateva crestaturi in care am introdus sunca si usturoi, apoi am presarat cu sare, piper, busuioc si rozmarin.

Am turnat ulei de masline, apoi vinul si putina apa, am acoperit cu folie de aluminiu si am introdus la cuptor, pentru approx 40 min.

Apoi am dat folia la o parte lasand pana s-a rumenit.

Am servit alaturi de carnati afumati... o bunatate!

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc impanata cu sunca si usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Șnițel de porc în crustă de mălai