Costite cu varza acra

de Sidy in Porc, 10 Mar 2012 | 1356 vizualizari

 

Fiindcă cu totii avem varza acră la butoi si pun pariu ca este cam multa si nu prea stiti ce să mai faceti cu ea ,vin cu următoarea propunere fiindcă, hai să recunoaștem că ne-am cam săturat si de sarmale.Noua ne-a placut mult de tot...

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg varza murata
  • 1 kg coaste de porc
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper mozaic
  • marar verde
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite cu varza acra:


Am taiat varza fideluta dupa ce a stat la scurs si desarat. Dacă este prea sărată, o lăsati asa taiata fideluta ,în apă rece în continuare.


Am calit ceapa tăiata julien in putin ulei si am adăugat pasta de gogosari si coastele tăiate bucăti mai mari si lăsăm cat sa se patrunda un pic, asa cam 15 minute.


Am adaugat varza bine scursa in pumni, peste coastele patrunse.


Am acoperit oala cu un capac, am pus focul potrivit vreo 50 de minute, o ora, timp in care am mai scuturat cratita din cand in cand.


Gustam varza si asezonam cu piper proaspat macinat , marar si cimbru. Mai lasam 10 minute sa fiarba domol.


Serviti cu smântână daca va place.


Pofta mare !


 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate servi cu mamaliguta si ardei iute , linga...

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite cu varza acra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

VERONICA2607 1

11.03.2012, 16:33

delicioso....

Aurelia 07_07 1

11.03.2012, 19:49

rosa 1

12.03.2014, 16:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu bors