Gulas de porc cu cartofi

de Tabita _ in Mancaruri cu carne, 16 Mar 2020 | 3024 vizualizari

 

Garantat o mancare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne porc pentru gulas
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • boia
  • curcuma
  • 6 cartofi medii
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ierburi de provence
  • cateva linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu cartofi:

Am curatat, spalat si tocat ceapa, telina, morcovul si ardeiul.
Intr-o tigaie am pus putin ulei.
Cand uleiul s-a incins am adaugat pe rand legumele.
Mai intai ceapa cu telina, apoi morcovul si apoi ardeiul.
Am adaugat boia dulce si curcuma.
Le-am lasat cateva minute cat sa se inmoaie putin.
Simultan, separat am spalat bine carnea.
Am pus intr-o oala (sub presiune) ulei. Dupa ce s-a incins, am adaugat carnea si am lasat-o pana a scazut sucul ei, amestecand din cand in cand, pana s-a rumenit putin.
Am adaugat legumele.
Am completat cu apa fierbinte si am adaugat cartofii taiati cuburi si usturoiul.
Am condimentat cu sare, piper, ierburi de provence.
Am pus capacul de la oala sub presiune si am lasat sa fiarba pentru 25 minute la foc mediu.

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust. Se poate servi cu ardei iute. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de tocanita de cartofi cu ceapa verde si marar