Gulas de porc cu rosii

de Tabita _ in Porc, 14 Iun 2013 | 15727 vizualizari

 

O mancare intotdeauna apreciata si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 400 g rosii in suc propriu din conserva
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi (optional)
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel (eu am pus si cimbru proaspat)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu rosii:

Carnea se spala, se portioneaza si se sterge.

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

Rosiile se taie bucatele daca e cazul.

Usturoiul se piseaza.

Carnea se pune in putin ulei incins, intr-o cratita. Se lasa cateva minute pe fiecare parte.

Se adauga ceapa si se lasa sa se inmoaie putin.

Se adauga apa cam cat sa depaseasca 2 degete gulasul.

Cand apa incepe sa fiarba se spumeaza, se adauga sare, piper si boia.

Se acopera oala cu capac si se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ o ora.

Spre final, se adauga rosiile si se mai fierb cam 5-10 minute.

Se adauga usturoiul, patrunjelul si se opreste focul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi simplu, cu o garnitura de cartofi sau cu o alta garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Tabita _ 1

14.06.2013, 21:15

Asa e Rocsi si eu as tot manca.

gio 1

15.06.2013, 01:43

Tabita _ 1

15.06.2013, 14:18

Gio

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gulas