Gulas de porc cu rosii

de Tabita _ in Porc, 14 Iun 2013 | 13277 vizualizari

 

O mancare intotdeauna apreciata si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 400 g rosii in suc propriu din conserva
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi (optional)
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel (eu am pus si cimbru proaspat)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu rosii:

Carnea se spala, se portioneaza si se sterge.

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

Rosiile se taie bucatele daca e cazul.

Usturoiul se piseaza.

Carnea se pune in putin ulei incins, intr-o cratita. Se lasa cateva minute pe fiecare parte.

Se adauga ceapa si se lasa sa se inmoaie putin.

Se adauga apa cam cat sa depaseasca 2 degete gulasul.

Cand apa incepe sa fiarba se spumeaza, se adauga sare, piper si boia.

Se acopera oala cu capac si se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ o ora.

Spre final, se adauga rosiile si se mai fierb cam 5-10 minute.

Se adauga usturoiul, patrunjelul si se opreste focul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi simplu, cu o garnitura de cartofi sau cu o alta garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc