Gulas de porc cu rosii

de - TABITA - in Porc, 14 Iun 2013 | 10358 vizualizari

 

O mancare intotdeauna apreciata si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 400 g rosii in suc propriu din conserva
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi (optional)
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel (eu am pus si cimbru proaspat)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu rosii:

Carnea se spala, se portioneaza si se sterge.


Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.


Rosiile se taie bucatele daca e cazul.


Usturoiul se piseaza.


Carnea se pune in putin ulei incins, intr-o cratita. Se lasa cateva minute pe fiecare parte.


Se adauga ceapa si se lasa sa se inmoaie putin.


Se adauga apa cam cat sa depaseasca 2 degete gulasul.


Cand apa incepe sa fiarba se spumeaza, se adauga sare, piper si boia.


Se acopera oala cu capac si se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ o ora.


Spre final, se adauga rosiile si se mai fierb cam 5-10 minute.


Se adauga usturoiul, patrunjelul si se opreste focul.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate servi simplu, cu o garnitura de cartofi sau cu o alta garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

- TABITA - 1

14.06.2013, 21:15

Asa e Rocsi si eu as tot manca.

gio 1

15.06.2013, 01:43

- TABITA - 1

15.06.2013, 14:18

Gio

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu banane si ciocolata

ieri la 23:01

Buturuga de Craciun

de RuxyRux 9

ieri la 22:01

Turtițe cu magiun, la tigaia grill

de RODIMUR 5

ieri la 21:45

Tort cu fructe uscate si turron

de Lau 9

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Gulas cu carne de porc