Gulaş de vită

de Zamfira in Vita, 16 Noi 2015 | 2692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de viţel 700 g
  • 1 ceapă albă mare
  • 1 ardei kapia sau gogoşar
  • 1 ardei galben
  • 1 roşie mare
  • 2 cartofi mari
  • foi de dafin 4-5 buc.
  • boabe de piper
  • piper măcinar
  • 1 lingură boia de ardei
  • o cană bulion
  • sare
  • ulei
  • 1 ardei iute(opţional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulaş de vită:

Feliem carnea de viţel în bucăţi potrivite. Punem carnea într-un vas cu apă rece cu foile de dafin, boabele de piper 7-8 boabe şi puţină sare. Punem vasul pe foc, fierbem carnea 40 de minute la foc potrivit.


Tocăm ceapa mărunt şi o călim în câteva linguri de ulei(se poate folosi untură). Adăugăm boia de ardei, ardeii tăiaţi mărunt.Scoatem carnea de viţel din apa în care a fiert şi o punem deasupra cepei călite.


Punem cartofii tăiaţi cubuleţe şi roşia feliată. Adăugăm foile de dafin şi zeama în care a fiert carnea. Punem sare, piper măcinat şi un ardei iute(opţional). După ce lăsăm să fiarbă 40 minute adăugăm o cană de bulion şi gulaşul e gata.


În final se poate adăuga pătrunjel verde tocat mărunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulaş de vită" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Zamfira 1

17.11.2015, 17:57

Ela multumesc

Zamfira 1

17.11.2015, 17:57

Anca multumesc!

-Licurici- 1

18.11.2015, 09:23

Ce bun e!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gulas picant unguresc- Pikáns gulyás