Gulaş de vită

de Zamfira in Vita, 16 Noi 2015 | 2440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de viţel 700 g
  • 1 ceapă albă mare
  • 1 ardei kapia sau gogoşar
  • 1 ardei galben
  • 1 roşie mare
  • 2 cartofi mari
  • foi de dafin 4-5 buc.
  • boabe de piper
  • piper măcinar
  • 1 lingură boia de ardei
  • o cană bulion
  • sare
  • ulei
  • 1 ardei iute(opţional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulaş de vită:

Feliem carnea de viţel în bucăţi potrivite. Punem carnea într-un vas cu apă rece cu foile de dafin, boabele de piper 7-8 boabe şi puţină sare. Punem vasul pe foc, fierbem carnea 40 de minute la foc potrivit.


Tocăm ceapa mărunt şi o călim în câteva linguri de ulei(se poate folosi untură). Adăugăm boia de ardei, ardeii tăiaţi mărunt.Scoatem carnea de viţel din apa în care a fiert şi o punem deasupra cepei călite.


Punem cartofii tăiaţi cubuleţe şi roşia feliată. Adăugăm foile de dafin şi zeama în care a fiert carnea. Punem sare, piper măcinat şi un ardei iute(opţional). După ce lăsăm să fiarbă 40 minute adăugăm o cană de bulion şi gulaşul e gata.


În final se poate adăuga pătrunjel verde tocat mărunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulaş de vită" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Zamfira 1

17.11.2015, 17:57

Ela multumesc

Zamfira 1

17.11.2015, 17:57

Anca multumesc!

-Licurici- 1

18.11.2015, 09:23

Ce bun e!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Muşchi de viţel în vas de lut