Gulaş de vită

de Zamfira in Vita, 16 Noi 2015 | 5921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de viţel 700 g
  • 1 ceapă albă mare
  • 1 ardei kapia sau gogoşar
  • 1 ardei galben
  • 1 roşie mare
  • 2 cartofi mari
  • foi de dafin 4-5 buc.
  • boabe de piper
  • piper măcinar
  • 1 lingură boia de ardei
  • o cană bulion
  • sare
  • ulei
  • 1 ardei iute(opţional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulaş de vită:

Feliem carnea de viţel în bucăţi potrivite. Punem carnea într-un vas cu apă rece cu foile de dafin, boabele de piper 7-8 boabe şi puţină sare. Punem vasul pe foc, fierbem carnea 40 de minute la foc potrivit.

Tocăm ceapa mărunt şi o călim în câteva linguri de ulei(se poate folosi untură). Adăugăm boia de ardei, ardeii tăiaţi mărunt.Scoatem carnea de viţel din apa în care a fiert şi o punem deasupra cepei călite.

Punem cartofii tăiaţi cubuleţe şi roşia feliată. Adăugăm foile de dafin şi zeama în care a fiert carnea. Punem sare, piper măcinat şi un ardei iute(opţional). După ce lăsăm să fiarbă 40 minute adăugăm o cană de bulion şi gulaşul e gata.

În final se poate adăuga pătrunjel verde tocat mărunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulaş de vită" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Zamfira 1

17.11.2015, 17:57

Ela multumesc

Zamfira 1

17.11.2015, 17:57

Anca multumesc!

-Licurici- 1

18.11.2015, 09:23

Ce bun e!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spezzatino di vitello ai fungi [ Tocanita de vitel cu ciuperci ]