Gulas in varianta Italiana sau "Spezzatino"

de mary993 in Vita, 23 Sep 2013 | 1632 vizualizari

 

Desi imi ia mult timp pentru coacere, e foarta gustoasa si una dintre mancarurile care se pot servi cu legume diferite, purè de cartofi sau de brocoli;)Incercati-o!;)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita proaspata
  • o rosie mare
  • pasta de tomate(in cazul meu ketchup pentru ca terminasem pasta de tomate)
  • 2 foi dafin
  • piper
  • sare
  • 2 lg pline de ardei macinati sau tocati
  • ceapa daca va place (de data asta nu am pus)
  • 1,5 litri apa
  • un morcov dat prin razatoare
  • cateva fire de patrunjel sau telina
  • putin ulei de masline
  • pireu de cartofi
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas in varianta Italiana sau "Spezzatino":

Se pune intr-o oala antiadereta uleiul de masline,rosia taiata marunt,morcovul ras,ardeii tocati, pasta de tomate sau ketchup-ul, pana se calesc toate putin.

Se toarna jumatate litru de apa si se lasa la fiert.

Intre timp se taie bucati nici prea mari nici prea mici(la fierbere se rup singure) si se pun in apa ce clocoteste.

Peste, se pune litrul ramas de apa,sarea,piperul si foile de dafin.(se condimenteaza dupa gust)..

Carnea mea a fost gata in 5 ore.am lasat-o sa fiarba bine pana ce s-a putut sfarama cu lingura sau furculita

.Apa a mai scazut intre timp si am mai pus din cand in cand.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas in varianta Italiana sau "Spezzatino"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Gulas in varianta Italiana sau "Spezzatino"-0
Gulas in varianta Italiana sau "Spezzatino"-1
Gulas in varianta Italiana sau "Spezzatino"-2
Gulas in varianta Italiana sau "Spezzatino"-3
Gulas in varianta Italiana sau "Spezzatino"-4
Gulas in varianta Italiana sau "Spezzatino"-5

COMENTARII (9)

Lau

Lau 1

24.09.2013, 09:50

adry88

adry88 1

24.09.2013, 11:15

foarte gustos

MotanLaOale

MotanLaOale 1

24.09.2013, 14:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!