Gulas in varianta Italiana sau "Spezzatino"

de mary993 in Vita, 23 Sep 2013 | 3062 vizualizari

 

Desi imi ia mult timp pentru coacere, e foarta gustoasa si una dintre mancarurile care se pot servi cu legume diferite, purè de cartofi sau de brocoli;)Incercati-o!;)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita proaspata
  • o rosie mare
  • pasta de tomate(in cazul meu ketchup pentru ca terminasem pasta de tomate)
  • 2 foi dafin
  • piper
  • sare
  • 2 lg pline de ardei macinati sau tocati
  • ceapa daca va place (de data asta nu am pus)
  • 1,5 litri apa
  • un morcov dat prin razatoare
  • cateva fire de patrunjel sau telina
  • putin ulei de masline
  • pireu de cartofi
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas in varianta Italiana sau "Spezzatino":

Se pune intr-o oala antiadereta uleiul de masline,rosia taiata marunt,morcovul ras,ardeii tocati, pasta de tomate sau ketchup-ul, pana se calesc toate putin.


Se toarna jumatate litru de apa si se lasa la fiert.


Intre timp se taie bucati nici prea mari nici prea mici(la fierbere se rup singure) si se pun in apa ce clocoteste.


Peste, se pune litrul ramas de apa,sarea,piperul si foile de dafin.(se condimenteaza dupa gust)..


Carnea mea a fost gata in 5 ore.am lasat-o sa fiarba bine pana ce s-a putut sfarama cu lingura sau furculita


.Apa a mai scazut intre timp si am mai pus din cand in cand.


Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas in varianta Italiana sau "Spezzatino"" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Lau 1

24.09.2013, 09:50

adry88 1

24.09.2013, 11:15

foarte gustos

MotanLaOale 1

24.09.2013, 14:39

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc traditional