Gulas la ceaun

de Corinuta in Porc, 9 Oct 2017 | 498 vizualizari

 

Nu cred ca mai are nevoie de nici o introducere, cine a gustat odata isi mai doreste sa manance. Plus ca mancarea facute la foc iute si in cantitati mari intotdeauna iese mai buna decat cea de pe aragaz ;)

 

INGREDIENTE

  • 3 kg carne de porc
  • 2 kg carnati afumati
  • 3 kg cartofi
  • 1,5 kg ceapa
  • 1,5 kg ardei rosii
  • 500 g morcovi
  • 1 l ulei
  • 1 l sos rosii
  • 2-3 linguri pasta de ardei iute
  • 4-5 foi de dafin
  • 3 crengute cimbru
  • frunze de telina si patrunjel verde
  • sare, piper macinat
Portii: 24
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas la ceaun:

Se spala si se curata legumele (eu le curat mereu acasa si le duc gata curatate).


Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in uleiul incins.


Se taie morcovii cuburi mari si se adauga langa ceapa.


Ardeii se toaca si ei, dar nu cubulete, ci felii mai grosute si se adauga la calit.


Carnea taiata cuburi se adauga in ceaun si se amesteca cat mai des sa nu se prinda de ceaun. Tot acum adaugam foile de dafin si crengutele de cimbru.


Cand carnea si-a schimbat culoarea, se adauga pasta de ardei iute, boiaua si pasta de rosii.


Se pune si apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba.


Cand carnea este aproape fiarta, se adauga carnatii taiati felii si cartofii taiati cuburi.


Se mai lasa la fiert 15 minute, apoi adaugam verdeata tocata.


Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Corinuta 1

11.10.2017, 15:46

Rocsi 1

11.10.2017, 19:55

Auuu, cat de fain ti-a iesit, ce apetisant!

Corinuta 1

12.10.2017, 21:57

Multumesc Rocs! Te pup!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi noi cu carne de porc