Gulas la ceaun

de Corinuta in Porc, 9 Oct 2017 | 32443 vizualizari

 

Nu cred ca mai are nevoie de nici o introducere, cine a gustat odata isi mai doreste sa manance. Plus ca mancarea facute la foc iute si in cantitati mari intotdeauna iese mai buna decat cea de pe aragaz ;)

 

INGREDIENTE

  • 3 kg carne de porc
  • 2 kg carnati afumati
  • 3 kg cartofi
  • 1,5 kg ceapa
  • 1,5 kg ardei rosii
  • 500 g morcovi
  • 1 l ulei
  • 1 l sos rosii
  • 2-3 linguri pasta de ardei iute
  • 4-5 foi de dafin
  • 3 crengute cimbru
  • frunze de telina si patrunjel verde
  • sare, piper macinat
Portii: 24
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas la ceaun:

Se spala si se curata legumele (eu le curat mereu acasa si le duc gata curatate). 

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in uleiul incins.

Se taie morcovii cuburi mari si se adauga langa ceapa.

Ardeii se toaca si ei, dar nu cubulete, ci felii mai grosute si se adauga la calit.

Carnea taiata cuburi se adauga in ceaun si se amesteca cat mai des sa nu se prinda de ceaun. Tot acum adaugam foile de dafin si crengutele de cimbru.

Cand carnea si-a schimbat culoarea, se adauga pasta de ardei iute, boiaua si pasta de rosii. 

Se pune si apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba.

Cand carnea este aproape fiarta, se adauga carnatii taiati felii si cartofii taiati cuburi. 

Se mai lasa la fiert 15 minute, apoi adaugam verdeata tocata. 

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Corinuta 1

11.10.2017, 15:46

Rocsi 1

11.10.2017, 19:55

Auuu, cat de fain ti-a iesit, ce apetisant!

Corinuta 1

12.10.2017, 21:57

Multumesc Rocs! Te pup!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola