Gulas vienez

de -Licurici- in Vita, 20 Aug 2017 | 1435 vizualizari

 

    
       Reteta este dintr-o carte de bucate din 1990. 
       De obicei, nu imi place chimenul, dar aici ii da un gust extraordinar. Vag, dar aromat. 
       O sa trec acest preparat pe lista de mancaruri favorite :D.
        Ideea de a fierbe cartofii separat, mi s-a parut geniala, pentru ca nu s-au mai zdrobit, au ramas in aceeasi forma.
        In carte, se pune supa de oase, dar eu am folosit apa in care am fiert carnea de vita pentru salata boeuf, pe care o pastrez in sticle de 500 ml, in congelator.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita
  • 500ml supa de vita
  • 3 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 3 cartofi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita boia dulce afumata
  • 1 lingurita boia iute
  • sare
  • piper
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas vienez:

Cartofii se taie pe lung, in felii mai groase si se pun la fiert, separat, in apa cu sare.


Carnea se spala si se taie in bucati mai mici, apoi se pune la prajit in 2 linguri cu ulei si 3 linguri de apa.


Se adauga apa, putin cate putin, pana se fragezeste carnea, apoi se adauga ceapa tocata marunt.


Se lasa pana cand ceapa se inmoaie, apoi se pun toate condimentele si 500 ml de supa de vita sau apa.


Se lasa sa fiarba o ora, iar daca scade se adauga din apa in care fierb cartofii.


Se pune pasta de tomate si cartofii fierti, se mai adauga apa de la cartofi si se mai lasa 20 min pe foc.


Se serveste cu patrunjel deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas vienez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

kytz 1

23.08.2017, 17:57

Bun, bun!

Corinuta 1

24.08.2017, 21:52

Delicios arata!

mihaelar63 1

13.11.2017, 01:37

Delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne vita