Gulyas de porc

de Panacris in Porc, 4 Iun 2013 | 3973 vizualizari

 

V-am prezentat mai demult gulyas de porc a la Edi, acum a venit rândul și lui Panacris. Simplu, savuros și gustos;)

 

INGREDIENTE

  • pulpă de porc cca. 1000 g,
  • ceapă,
  • ardei gras,
  • ardei iute,
  • boia de ardei dulce,
  • grăsime de porc (untură!),
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • foaie de dafin,
  • amidon/ făină albă de grâu cca. 4-5 linguri.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulyas de porc:

Ceapa, ardeii se curăță se toacă mărunt și se pun la dinstuit în puțină grăsime de porc, cca 10 minute, neacoperit. Carnea se taie în bucăți potrivite, apoi se adaugă la amestecul de mai sus, se completează cu apă, cât să fie acoperit, se lasă la fiert la foc mic, semiacoperit, cca. 50 de minute, completându-se cu apă la nevoie, se asezonează cu sare, piper și foaie de dafin.

Făina se desface în puțină apă rece, se adaugă puțină boia, sare și piper după gustul fiecăruia și se adaugă spre finalul fierberii. Se  lasă să mai dea cca. 2-3 clocote, apoi se oprește focul. Se servește ca atare sau alături de piure de cartofi, cartofi natur, orez sau mămăligă!

Poftă bună și spor la treabă!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Panacris 1

05.06.2013, 08:49

Ursulina

Lau 1

05.06.2013, 09:19

bunnnnn

Dea_Dea 1

05.06.2013, 09:34

Nooa ca m-ai prins cu bunaciuni de dimineata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita ungureasca de pui cu cartofi