Snitele pufoase

de Rahela Velicu in Porc, 13 Mai 2016 | 2545 vizualizari

 

Foarte pufoase snitelele astea! Am scris si aici  reteta- http://noiinbucatarie.ro/snitele-pufoase/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
    • 1 kg carne de porc
    • 300-350 g pesmet
    • 6 oua
    • 100 g faina
    • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele pufoase:

Se feliaza carnea si se bate ca la friptura pentru a fi cat mai subtire.


Se pun in farfurii separat faina, ouale, grisul cu sarea amestecat. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.


Fiecare felie de carne se trece intai prin faina, apoi prin ou, apoi prin pesmet si iarasi prin ou si se pune in tigaie la prajit. Deci ordinea este aceasta: faina, ou, pesmet, ou.


Se lasa sa se prajeasca pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.


 

TIPS-URI

1

Se pot servi cu mujdei de usturoi cu smantana.

2

Puteti sa adaugati peste oul batut si piper si deverse verdeturi uscate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight Sensor

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rahela Velicu 1

14.05.2016, 09:56

Multam!

mihaelar63 1

15.05.2016, 01:08

Bune-s snitelele , ne plac M-ai pus in dilema cu grisul

Rocsi 1

15.05.2016, 11:39

Bune, bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
1 mai - amintiri de odinioara