Gustare calda cu branza si cascaval

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2013 | 19371 vizualizari

 

Nu necesita efort mare,e mancabila,satioasa si dispare repede din farfurie...

 

INGREDIENTE

  • 250 g aluat foitaj
  • 250 g branza de oaie+ cascaval
  • 3 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare calda cu branza si cascaval:

Se intinde aluatul se taie cu un pahar in 12 rondele,se ung cu ulei de masline si se pun in forme de silicon.Branza si cascavalul se rad pe razatoarea mica,se adauga 2 oua intregi si un albus si se omogenizeaza compozitia.Se imparte compozitia in cele 12 forme,deasupra se rup bucatelele de aluat ramas si se ung cu galbenusul de ou amestecat cu putin lapte.Se dau la cuptor cca 30-35 min,in functie de cuptorul fiecaruia.Se servesc calde,la mine n-au apucat sa se raceasca,asa ca nu stiu cum sunt reci....

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare calda cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lau 1

08.07.2013, 17:40

RuxyRux 1

08.07.2013, 21:19

Ce bunatate!

babi5 1

28.08.2013, 19:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Invartita moldoveneasca de post, cu mere si stafide

de RODIMUR 7

la 12:04

Salată de sfeclă cu rădăcină de țelină la borcan

ieri la 09:04

Supa crema de brocoli

ieri la 08:49

Clatite cu branza si bezea

de Rocsi 9

pe 03.12 la 17:53

RETETA RECOMANDATA
Floricele cu ficat si cabanos