Rulada de carne, cu legume si cascaval

de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2014 | 14513 vizualizari

 

Nu puteau trece sarbatorile, fara rulada de carne. De data aceasta am ales sa folosesc carnati picanti , iar ca liant, pe langa ou, cascavalul.

 

INGREDIENTE

  • o bucata zdravana de muschi de porc ( cca 1,5 kg. )
  • 6 carnati subtiri, picanti
  • 150 g sunca Mozaic
  • 2 conserve de ciuperci
  • 2 ardei grasi , rosii
  • 150 g cascaval
  • 2 oua
  • legume uscate
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne, cu legume si cascaval:

Taiem muschiul circular, in strat subtire , pentru a desface bucati cat de mari putem, pentru a putea fi umplute si rulate . Eu am obtinut 3 fasii de carne, pe care le-am batut usor cu ciocanul de snitele.


Feliem sunca si ardeiul gras in batoane subtiri si lungi. Ciupercile se spala intr-o strecuratoare si se scurg bine de apa, in pumni.


Condimentam carnea batuta, cu sare si piper.


Pe mijlocul bucatilor de muschi asezam feliile de sunca, ardei gras, ciuperci , 1-2 carnati , iar la final un strat de cascaval ras pe razatoarea mare.


Separat batem doua oua cu putina sare si amestec de legume uscate . Din aceasta compozitie imprastiem cu lingura pe suprafata amestecului de carne si legume, apoi rulam capetele muschiului spre interior, incercand sa obtinem o rulada.


Daca bucata de carne nu este suficient de mare pentru a fi rulata si legata, va puteti ajuta de scobitori, pentru fixarea marginilor, astfel incat sa nu curga umplutura cand coacem rulada. Eu am legat ruladele si cu snur de silicon ( achizitionat, evident, din camara bucatarasului ;;) ).


Am pus rulada intr-o tava cu ulei si o ceasca cu apa si am dat-o la cuptor , pentru cca 70 minute la foc mic, timp in care am intors-o pe toate partile si am completat la nevoie, lichidul in care s-a rumenit, cu apa clocotita.


Cand s-a rumenit, am oprit focul , am scos scobitorile si snururile de silicom si am lasat-o sa se raceasca. Am feliat-o rece.


Amestecul din umplutura a fost suficient de suculent , incat rulada sa nu fie fada, uscata, iar aromele s-au completat excelent!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne, cu legume si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

diaconta 1

05.01.2014, 20:20

foarte mult imi plac ruladele astea,frumoase si foarte gustoase

anca_rm 1

06.01.2014, 14:26

ce bine arata , super

Krystyan Trendy 1

09.01.2014, 09:27

apetisanta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de porc