Gustare - chifle umplute

de - TABITA - in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2013 | 1270 vizualizari

 

Se potrivesc perfect la micul dejun sau ca gustare.

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle de a doua zi
  • 70 g salam
  • 1/2 zucchini mic
  • 1 ou
  • 100 g branza
  • putin unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare - chifle umplute:

Se taie capacul chiflelor, se scobeste miezul.


Se taie cubulete salamul si zucchini. Se sparge oul si se bate.


Se unge interiorul chiflelor cu putin unt.


Se pun bucatelele de salam si zucchini. Se toarna oul batut.


Deasupra se pune cate o felie subtire de branza si o feliuta de zucchini.


Se da la cuptorul preincalzit la 180° C pentru 15- 20 de minute.

 

TIPS-URI

1

Ingredientele pot varia in functie de ceea ce aveti la indemana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare - chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

- TABITA - 1

24.04.2013, 15:10

Va multumesc pentru aprecieri

loredanaaa 1

26.04.2013, 00:53

- TABITA - 1

26.04.2013, 01:11

Multumesc Loredana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitiv rece