Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat.

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2010 | 5596 vizualizari

 

prieteni dragi care nu doresc sa ma agit cu pregateala au sosit la ,,o cafea '' .asa ca am aranjat pe un platou ceva gustarica . aveam si smochine si curmale uscate pe care am uitat unde le-am ascuns [ deoarece fac parte din rezerva stratergica de dulciuri ]!!!

 

INGREDIENTE

  • cas afumat impletit
  • rulada de cas cu piper
  • cascaval cu verdeturi
  • branza nobila cu mucegai
  • branza de capra cu rozmarin
  • branza de capra cu carbune
  • ananas
  • mae
  • caise uscate
  • stafide
  • salam uscat
  • carnat uscat
  • ardei rosu
  • ardei iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat.:

1. am feliat si am aranjat pe un platou toate cele de mai sus .

2. gustarea a fost insotita dupa preferinta de J.P. [adica jinars de prune ] sau lichior tiramisu .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

10.02.2010, 00:02

llaavviinniiaa , e cumparata , e un produs de succces preparat langa Cluj intr-o fabrica ultramoderna , retetele sunt aduse din Franta imbunatatite cu idei romanesti .nu am gasit explicatia in articole de ce carbune , dar dupa umilele mele cunostinte , carbunele favorizeaza digestia , brandul se numeste ,, la collina ''

mihaelar63 1

10.02.2010, 00:21

anisoara , am cumparat-o , se gaseste la Cora sau Auchan , e facuta de o firma din jud , Mures. mai au rulada cu boia sau cu carnati .
mai am o bucatica in frigider si am citit ca e facuta din branza de vaca oparita si afumata , fara e-uri si conservanti .
precis faci tu ceva , cum te stiu , eu am vazut undeva o reteta cum se face branza de vaca tip topita .

silvi0ara 1

23.02.2010, 13:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cartofi si branza