Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat.

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2010 | 5237 vizualizari

 

prieteni dragi care nu doresc sa ma agit cu pregateala au sosit la ,,o cafea '' .asa ca am aranjat pe un platou ceva gustarica . aveam si smochine si curmale uscate pe care am uitat unde le-am ascuns [ deoarece fac parte din rezerva stratergica de dulciuri ]!!!

 

INGREDIENTE

  • cas afumat impletit
  • rulada de cas cu piper
  • cascaval cu verdeturi
  • branza nobila cu mucegai
  • branza de capra cu rozmarin
  • branza de capra cu carbune
  • ananas
  • mae
  • caise uscate
  • stafide
  • salam uscat
  • carnat uscat
  • ardei rosu
  • ardei iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat.:

1. am feliat si am aranjat pe un platou toate cele de mai sus .

2. gustarea a fost insotita dupa preferinta de J.P. [adica jinars de prune ] sau lichior tiramisu .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

10.02.2010, 00:02

llaavviinniiaa , e cumparata , e un produs de succces preparat langa Cluj intr-o fabrica ultramoderna , retetele sunt aduse din Franta imbunatatite cu idei romanesti .nu am gasit explicatia in articole de ce carbune , dar dupa umilele mele cunostinte , carbunele favorizeaza digestia , brandul se numeste ,, la collina ''

mihaelar63 1

10.02.2010, 00:21

anisoara , am cumparat-o , se gaseste la Cora sau Auchan , e facuta de o firma din jud , Mures. mai au rulada cu boia sau cu carnati .
mai am o bucatica in frigider si am citit ca e facuta din branza de vaca oparita si afumata , fara e-uri si conservanti .
precis faci tu ceva , cum te stiu , eu am vazut undeva o reteta cum se face branza de vaca tip topita .

silvi0ara 1

23.02.2010, 13:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci