Halloween Cookies

de Anamaria7 in Dulciuri, 31 Oct 2010 | 4290 vizualizari

 

UUuuuuuu ;))

 

INGREDIENTE

Pentru fursecuri:

  • 3/4 c unt moale
  • 1c zahar
  • 2 oua
  • 1 lgt esenta de lamaie
  • 4c faina
  • 2 lgt praf de copt
  • 1/2 lgt sare
  • 1 lgt scortisoara
  • 1 lgt nucsoara

Pentru glazura:

  • 1 albus
  • 2c zahar pudra
  • 1 lgt suc de lamaie
  • colorant alimentar
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Halloween Cookies:

Fursecuri:

Untul se mixeaza pana devine cremos, apoi se adauga zaharul, apoi ouale (pe rand) si esenta de lamaie. Faina amestecata in prealabil cu praful de copt si sarea se incorporeaza la final. Aluatul rezultat trebuie sa nu fie lipicios, sa poata fi framantat cu mana. Se tine la frigider min 30min.

Glazura:

Albusul se bate spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul pudra, iar la final sucul de lamaie si se mixeaza pana cand isi pierde din luciu. Se coloreaza dupa preferinte.

Dupa ce scoatem aluatul din frigider, se intinde o foaie de cca 3mm grosime din care taiem fursecuri de diferite forme.

Tava cu fursecuri se tine in cuptor cca 12min, pana cand acestea nu mai sunt lucioase si se rumenesc. Se racesc pe o tava diferita.

TIPS-URI

1

Glazura se intareste in mod normal la rece, dar eu le-am facut pe fuga si am fost nevoita sa gasesc alta modalitate... Asa ca le-am mai dat o data la cuptor la foc mic (150C) pentru 5min sa se intareasca glazura :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Halloween Cookies" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu dulceata de trandafiri

pe 24.05 la 21:43

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarte Tatin