Hamburger Corral Mexicana

de VladTzep in Curcan, 28 Dec 2016 | 1305 vizualizari

 

Acesta este un hamburger mexican adaptat de mine. Are un gust incredibil si este usor de facut. Priviti!

 

INGREDIENTE

  • Carne de curcan tocata (400g)
  • Salata verde
  • Rosii
  • Ceapa
  • Fasole
  • Chifle pentru hamburgeri
  • Mustar Dijon (1 lingurita)*

Pentru SOSUL DE BRANZA AMERICANA:

  • Branza Cheddar rasa(100g)
  • Lapte (250ml)
  • Unt (30g)
  • Faina (15g)
  • Mustar Dijon (1 lingurita)
  • Sare si Piper (dupa gust)

Pentru GUACAMOLE:

  • Avocado (1)
  • Rosii (1)
  • Ceapa rosie mica (1/2)
  • Limeta (1/2)
  • Catel de usturoi (1)
  • Sare si Piper (dupa gust)
  • Ulei de masline (1 lingurita)

*Optional

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger Corral Mexicana:

SOSUL DE BRANZA:


Untul se pune intr-o cratita la foc mic. Dupa ce s-a topit adaugati faina si sarea si amestecati repede, apoi stingeti cu lapte. Lasati un pic laptele, apoi adaugati mustarul, sarea si branza rasa. Dupa ce s-a inchegat, scoateti-l de pe foc. SOSUL ESTE GATA!





GUACAMOLE:


Pisati avocadoul intr-un castron. Adaugati zeama de la jumatate de limeta, sare si putin ulei de masline. Adaugati apoi rosia, ceapa si catelul de usturoi taiate in cubulete mici. Amestecati tot. GUACAMOLE ESTE GATA!


HAMBURGER:




Amestecati carnea tocata cu sare si piper dupa gust si optional o lingurita de Mustar Dijon. Imparte carnea in 4 si formeaza chiftelele pentru Hamburger. Prajeste-le bine pe ambele parti pe o Tigaie Grill.


ASAMBLARE:


Taie chifla pe jumatate si unge prima jumatate cu sosul de branza, pune deasupra burgerul de curcan, felli de rosii, rondele de ceapa, o lingura de fasole si o lingura de guacamole. Pune apoi frunza de salata si cealalta jumatate de chifla. Hamburgerul este gata! POFTA BUNA!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger Corral Mexicana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

diaconta 1

29.12.2016, 20:40

Bravo Vladut

Bucataras 1

30.12.2016, 15:28

Bun venit, Valdut! Esti foarte talentat!

miki_a 1

30.12.2016, 15:46

Îmi place mâncarea mexicană! bun venit și succes!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu sos de branza