Hamburger Corral Mexicana

de VladTzep in Curcan, 28 Dec 2016 | 1744 vizualizari

 

Acesta este un hamburger mexican adaptat de mine. Are un gust incredibil si este usor de facut. Priviti!

 

INGREDIENTE

  • Carne de curcan tocata (400g)
  • Salata verde
  • Rosii
  • Ceapa
  • Fasole
  • Chifle pentru hamburgeri
  • Mustar Dijon (1 lingurita)*

Pentru SOSUL DE BRANZA AMERICANA:

  • Branza Cheddar rasa(100g)
  • Lapte (250ml)
  • Unt (30g)
  • Faina (15g)
  • Mustar Dijon (1 lingurita)
  • Sare si Piper (dupa gust)

Pentru GUACAMOLE:

  • Avocado (1)
  • Rosii (1)
  • Ceapa rosie mica (1/2)
  • Limeta (1/2)
  • Catel de usturoi (1)
  • Sare si Piper (dupa gust)
  • Ulei de masline (1 lingurita)

*Optional

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger Corral Mexicana:

SOSUL DE BRANZA:


Untul se pune intr-o cratita la foc mic. Dupa ce s-a topit adaugati faina si sarea si amestecati repede, apoi stingeti cu lapte. Lasati un pic laptele, apoi adaugati mustarul, sarea si branza rasa. Dupa ce s-a inchegat, scoateti-l de pe foc. SOSUL ESTE GATA!





GUACAMOLE:


Pisati avocadoul intr-un castron. Adaugati zeama de la jumatate de limeta, sare si putin ulei de masline. Adaugati apoi rosia, ceapa si catelul de usturoi taiate in cubulete mici. Amestecati tot. GUACAMOLE ESTE GATA!


HAMBURGER:




Amestecati carnea tocata cu sare si piper dupa gust si optional o lingurita de Mustar Dijon. Imparte carnea in 4 si formeaza chiftelele pentru Hamburger. Prajeste-le bine pe ambele parti pe o Tigaie Grill.


ASAMBLARE:


Taie chifla pe jumatate si unge prima jumatate cu sosul de branza, pune deasupra burgerul de curcan, felli de rosii, rondele de ceapa, o lingura de fasole si o lingura de guacamole. Pune apoi frunza de salata si cealalta jumatate de chifla. Hamburgerul este gata! POFTA BUNA!


Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger Corral Mexicana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

diaconta 1

29.12.2016, 20:40

Bravo Vladut

Bucataras 1

30.12.2016, 15:28

Bun venit, Valdut! Esti foarte talentat!

miki_a 1

30.12.2016, 15:46

Îmi place mâncarea mexicană! bun venit și succes!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Guacamole 2