Hamburger de casa

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2013 | 3797 vizualizari

 

Sa recunoastem, cu totii mai gresim si cumparam produse fast-food :) ...Eu incerc sa evit acest lucru si, daca am pofta, imi pregatesc singurica preparatele calorioase...hehehe!

 

INGREDIENTE

  • 6 chifle
  • 600 g carne tocata vita (sau amestec)
  • condimente carne vita
  • sare
  • piper
  • sos soia
  • 1 lingurita ulei, pentru gratar
  • 6 lingurite maioneza
  • 2 castraveciori acri
  • 1 ceapa micuta
  • 6 frunze salata verde
  • 6 felii branza topita toast/ cascaval
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger de casa:

Condimentam carnea de hamburgeri cu sare, piper, sos de soia si condimente speciale pentru vita.



Formam niste chiftelutele speciale de hamburgeri- trebuie sa obtinem 6 chiftele plate. Punem chiftelele pe gratarul incins si le intoarcem pe ambele parti, sa se rumenasca usor. Trebuie insa ca aceste chiftele sa ramana usor zemoase in interior.



Intre timp, taiem ceapa marunt si castraveciorii rondele.



Punem si feliile de cascaval peste chiftelute, cand acestea sunt gata si lasa-l cca 2 minute, sa se inmoaie usor.



Taiem chiflele pe jumatate; ungem una dintre jumatati cu maioneza, asaza o frunza de salata verde, ketchup, ceapa tocata si amestecata cu putina sare, castraveciori si, la final, chifteluta cu cascaval. branza topita. Acoperim cu cea de-a doua jumatate de chifla.



Servim hamburgerii cu cartofi prajiti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

02.06.2013, 11:00

Mmm sa stii ca vreau unul si eu

adry88 1

02.06.2013, 12:12

place

MotanLaOale 1

02.06.2013, 18:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Hamburgeri din carne de pui