Placinta cu branza, ceapa verde si marar

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2014 | 3513 vizualizari

 

O placinta tare buna in aceasta perioada cand avem din belsug ceapa si marar verde .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 700 gr apa calduta
  • 1 lingurita sare
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 500 ml ulei
  • umplutura
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura ceapa verde
  • 500 gr. branza de oaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza, ceapa verde si marar:

Din faina , drojdie , sare si maia framantam un aluat simplu de placinta , lasam la crescut pana isi dubleaza volumul .


Spalam ceapa si mararul si le tocam marunt , le amestecam cu branza , eu am avut la congelator branza de oaie de vara trecuta .


Formam placintele , punem branza si le coacem in tigaie in ulei incins pe ambele parti .


Se servesc calde , sunt foarte gustoase .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Sunt foarte gustoase daca le ungem cu smantana si cu rosii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza, ceapa verde si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Satisfyyourcravings 1

15.05.2014, 16:12

Ce mult imi plac!

delia64 1

15.05.2014, 17:38

Adriana , sunt tare bune !!!

babi5 1

20.05.2014, 15:46

Tare bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza si cascaval la tigaie