Chec aperitiv

de sasha in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2013 | 2793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 250 g faina
  • 300 g cascaval
  • 100 g masline
  • 2 carnati trandafir
  • 700 g gogosar
  • 1 pic praf de copt
  • 1 ardei
  • sare
  • 4 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Cascavalul se da pe razatoare, gogosarul, maslinele, ardeiul si carnatii se taie cuburi. Ouale se bat pana isi mareste volumul, se adauga faina amestecata cu praful de copt si uleiul si se mixeaza. Cascavalul, gogosarul, ardeiul, maslinele si carnatii se adauga peste aluat si se amesteca cu o paleta, se gusta de sare. Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina si se da la cuptor la 180 de grade pentru 30 de minute !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Anett 1

05.03.2013, 20:49

Rocsi 1

05.03.2013, 21:25

Un chec gustos!

Bya Ralu 1

11.08.2013, 13:52

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!