Chec aperitiv

de sasha in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2013 | 4931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 250 g faina
  • 300 g cascaval
  • 100 g masline
  • 2 carnati trandafir
  • 700 g gogosar
  • 1 pic praf de copt
  • 1 ardei
  • sare
  • 4 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Cascavalul se da pe razatoare, gogosarul, maslinele, ardeiul si carnatii se taie cuburi. Ouale se bat pana isi mareste volumul, se adauga faina amestecata cu praful de copt si uleiul si se mixeaza. Cascavalul, gogosarul, ardeiul, maslinele si carnatii se adauga peste aluat si se amesteca cu o paleta, se gusta de sare. Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina si se da la cuptor la 180 de grade pentru 30 de minute !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane cu cascaval