Hamburgher cu ou poshat

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2013 | 2070 vizualizari

 

Saptamana trecuta,am vazut la Master chef o farfurie interesanta si mult laudata de Scarlatescu;am facut-o si eu dar am ramas la...doar interesant!!!! poate incercati si voi ca nu-i greu de pregatit si spunet ce parere aveti.

 

INGREDIENTE

  • Pentru hamburgheri
  • 300 g carne tocata fin de vita (vitel)
  • 1/2 ceapa rosie
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 20 ml ulei de masline
  • Pentru pasta de avocado
  • 3 avocado
  • 1/2 ceapa rosie
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • zeama de la 1lamaie
  • sare
  • Pentru poshare
  • oua pentru cate persoane suntem la masa
  • 1 l apa
  • 1 lingura otet
  • 1 lingurita sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburgher cu ou poshat:

Punem carnea intr-un castron, adaugam ceapa tocata foarte marunt, sare, piper dupa gust, putin cimbru si framantam cu mana adaugand cate putin ulei de masline. Lasam sa se odihneasca 20 minute.


In acest timp scoatem pulpa fructului de avocado, o punem intr-un castron, o stropim cu zeama de lamaie sa nu oxideze, apoi o pasam cu furculita sau cu blenderul. La sfarsit adaugam sare, ceapa tocata foarte fin si incorporam uleiul amestecand cu o lingura ca la salata de vinete.


Pentru oua, punem apa cu sare si otet intr-un vas pe foc iar cand clocoteste dam drumul usor la cate un ou pe rand, spart intr-un bol. Dupa 3 minute scoatem fiecare ou in farfurii mici si lasam sa se scurga apa din el.


Pe gratarul bine incins punem hamburgherii si-i lasam cate 2-3 min pe fiecare parte. In acest timp, punem pe farfurie 1-2 linguri de salata de avocado, deasupra hamburgherul, iar peste el oul poshat si se poate servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburgher cu ou poshat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Aurelia 07_07 1

11.12.2013, 22:37

_Alina_ 1

12.12.2013, 09:37

ianculubita 1

12.12.2013, 11:59

multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Hamburger/Cheeseburger