"Hamburgheri" din cartofi si cascaval

de Panacris in Mancare copii, 13 Mai 2012 | 7885 vizualizari

 

Pur si simplu gustosi, pentru orice mofturosi!

 

INGREDIENTE

  • cartofi rosii de Covasna ;) 500 g.,
  • cascaval Penteleu 200 g.,
  • piper proaspat macinat
  • boia dulce de ardei
  • oua 2 bucati
  • pesmet din paine alba 2 linguri
  • faina alba d garu 3 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Hamburgheri" din cartofi si cascaval:

Cartofii se curata si se rad marunt. Se asezoneaza de sare, apoi se storc de zeama ramasa. Cascavalul se rade marunt, se adauga la cartofi impreuna cu ouale, faina si pesmetul amestecandu-se bine pana se omogenizeaza bine. Amestecul obtinut se asezoneaza de piper si boia. In uleiul incins se pun cate 1 lingura din compozitie, apaltizandu-se usor. Se servesc fierbinti sau reci, simple sau cu smantana sau garnitura langa o mazare de sezon.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra ""Hamburgheri" din cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

13.05.2012, 13:45

foarte faina reteta

Alinutza80 1

13.05.2012, 14:10

o idee buna

Sim0na 1

15.05.2012, 08:36

Interesanta reteta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu lipie, sunca, branza si verdeturi