"Hamburgheri" din cartofi si cascaval

de Panacris in Mancare copii, 13 Mai 2012 | 9050 vizualizari

 

Pur si simplu gustosi, pentru orice mofturosi!

 

INGREDIENTE

  • cartofi rosii de Covasna ;) 500 g.,
  • cascaval Penteleu 200 g.,
  • piper proaspat macinat
  • boia dulce de ardei
  • oua 2 bucati
  • pesmet din paine alba 2 linguri
  • faina alba d garu 3 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Hamburgheri" din cartofi si cascaval:

Cartofii se curata si se rad marunt. Se asezoneaza de sare, apoi se storc de zeama ramasa. Cascavalul se rade marunt, se adauga la cartofi impreuna cu ouale, faina si pesmetul amestecandu-se bine pana se omogenizeaza bine. Amestecul obtinut se asezoneaza de piper si boia. In uleiul incins se pun cate 1 lingura din compozitie, apaltizandu-se usor. Se servesc fierbinti sau reci, simple sau cu smantana sau garnitura langa o mazare de sezon.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Hamburgheri" din cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

13.05.2012, 13:45

foarte faina reteta

Alinutza80 1

13.05.2012, 14:10

o idee buna

Sim0na 1

15.05.2012, 08:36

Interesanta reteta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui la cuptor si cartofi cu marar