Hamsii la cuptor

de rena in Peste, 23 Mar 2014 | 2888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr.peste hamsii
  • 2 rosii mari
  • ceapa,patrunjel,usturoi
  • ulei,sare,oregano
  • o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii la cuptor:

Curatam si spalam hamsile si ii punem la scurs intr-o strecuratoare.


Taiem rosiile,usturoiul si ceapa rondele groasute.


Luam un vas termorezistent, il ungem cu putin ulei si facem un pat din rosii apoi punem ceapa si usturoiul.Asezam pestele pe patul facut ,tocam patrunjelul si il punem pe deasupra,dam sare si oregano dupa gust.Adaugam zeama de lamaie inca putin ulei si bagam la cuptor pina se rumeneste.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

deyutzky 1

24.03.2014, 06:48

de mult timp n-am mai mancat hamsii si imi plac tare mult! vin sa gust de la tine

simonacallas 1

24.03.2014, 09:20

Arata minunat

Panacris 1

12.04.2014, 20:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Hamsii la cuptor cu pesmet