Homar cu orez

de dantes in Fructe de mare, 29 Mar 2015 | 1447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 homar
  • 200 g orez
  • 1 ceapa
  • 20 ml.ulei
  • 20 g unt
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Homar cu orez:

Se fierbe cam 10 minute homarul, il decorticam, scoatem carnea si restul homarului il prajim 10 minute in ulei. Apoi il fierbem la foc mic cam 40 minute amestecand din cand in cand, la final strecuram si pastram sucul rezultat.


Prajim ceapa taiata marunt in putin ulei, adaugam orezul, il calim cateva minute si il acoperim cu sucul rezultat din operatiunea anterioara. Turnam putin cate putin suc pana este incorporat de orez, repetam miscarea timp de aproximativ 20 minute pana cand orezul este fiert.


Calim carnea de homar in unt si o amestecam cu orezul condimentat dupa gust cu sare si piper. Cine doreste poate sa serveasca carnea de homar linga orez nu este obligatoriu sa o amestecam cu orezul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Homar cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

29.03.2015, 20:20

mihaelar63 1

30.03.2015, 00:42

Ce rasfat

ancutsa 1

27.08.2016, 16:05

Interesanta reteta, mi-a placut! Nu am mai incercat pana acum.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paella de Bogavante