Homar cu orez

de dantes in Fructe de mare, 29 Mar 2015 | 3939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 homar
  • 200 g orez
  • 1 ceapa
  • 20 ml.ulei
  • 20 g unt
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Homar cu orez:

Se fierbe cam 10 minute homarul, il decorticam, scoatem carnea si restul homarului il prajim 10 minute in ulei. Apoi il fierbem la foc mic cam 40 minute amestecand din cand in cand, la final strecuram si pastram sucul rezultat.

Prajim ceapa taiata marunt in putin ulei, adaugam orezul, il calim cateva minute si il acoperim cu sucul rezultat din operatiunea anterioara. Turnam putin cate putin suc pana este incorporat de orez, repetam miscarea timp de aproximativ 20 minute pana cand orezul este fiert.

Calim carnea de homar in unt si o amestecam cu orezul condimentat dupa gust cu sare si piper. Cine doreste poate sa serveasca carnea de homar linga orez nu este obligatoriu sa o amestecam cu orezul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Homar cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

29.03.2015, 20:20

mihaelar63 1

30.03.2015, 00:42

Ce rasfat

Ancutsa 1

27.08.2016, 16:05

Interesanta reteta, mi-a placut! Nu am mai incercat pana acum.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gulas de porc cu cartofi si galuste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Paella de Bogavante