Hrean pentru iarna

de Sidy in Conserve, 16 Mar 2012 | 20336 vizualizari

 

Cine a incercat vreodata sa rada o radacina de hrean stie ca aceasta se lasa cu lacrimi, deoarece se elibereaza uleiuri aromate, care ii dau gustul tipic. Hreanul proaspat ras da gust sosurilor, iar crema de hrean cu smantana se serveste la salate ,peste afumat si sunca.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 radacini de hrean
  • 150 ml apa
  • 2 linguri otet
  • 1 lingurita zahar
  • 100 ml smantana(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrean pentru iarna:

Se curata hreanul, se rade fin( sau se da prin masina de tocat carnea) si se pune in borcane presat cu lingura.


Se pregateste o zeama din apa, otet si putin zahar, care se rastoarna in borcane peste hrean si se amesteca.


Cine doreste sa nu fie hreanul asa de puternic, in momentul servirii, adauga putina smintina.


Noua ne place foarte mult si cu carnati de casa afumat.


Pofta mare !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hrean pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

16.03.2012, 19:49

Foarte mult ne place! Voi salva reteta

jolygina 1

16.03.2012, 20:31

place

iri_iri 1

16.03.2012, 23:24

direct la favorite merge

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert musuroi de cartita
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu sos de arahide - reteta africana

ieri la 22:05

Tort cu crema de ness si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 21:40

CIORBA DE IED CU LEUSTEAN

ieri la 21:34