Hribi sotati

de Valclaudia in Retete Delikat, 17 Iul 2018 | 3032 vizualizari

 

Preparati cu boia dulce din gama de produse 100% naturale de la Delikat, o mancare usoara si rapida de post 
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. hribi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper macinat dupa gust
  • 1 catel mare de usturoi
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 lingurita boia dulce de la Delikat
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi sotati:

Curatam hribii si ii spalam sub jet de apa rece.

Punem apa cu un catel de usturoi la foc, cand incepe sa dea in clocot, adaugam pe rand hibii si ii oparim pret de 2-3 minute.

Hribii se scot apoi intr-un ciur si se lasa la scurs si la racit.

Cand s-au mai racorit, ii taiem cubulete de marimea dorita.

Incingem uleiul de masline, adaugam hribii taiati, boabele de mustar, punem dupa gust sare si piper negru macinat.

Amestecam si lasam la sotat pana scade toata apa lasata de ciuperci.

La final adaugam o lingurita boia dulce de ardei de la Delikat, amestecam, presaram patrunjel verde proaspat tocat si putem servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi sotati" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de porc la cuptor