Hribi sotati

de Valclaudia in , 17 Iul 2018 | 3001 vizualizari

 

Preparati cu boia dulce din gama de produse 100% naturale de la Delikat, o mancare usoara si rapida de post 
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. hribi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper macinat dupa gust
  • 1 catel mare de usturoi
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 lingurita boia dulce de la Delikat
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi sotati:

Curatam hribii si ii spalam sub jet de apa rece.

Punem apa cu un catel de usturoi la foc, cand incepe sa dea in clocot, adaugam pe rand hibii si ii oparim pret de 2-3 minute.

Hribii se scot apoi intr-un ciur si se lasa la scurs si la racit.

Cand s-au mai racorit, ii taiem cubulete de marimea dorita.

Incingem uleiul de masline, adaugam hribii taiati, boabele de mustar, punem dupa gust sare si piper negru macinat.

Amestecam si lasam la sotat pana scade toata apa lasata de ciuperci.

La final adaugam o lingurita boia dulce de ardei de la Delikat, amestecam, presaram patrunjel verde proaspat tocat si putem servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi sotati" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de mancare rapida de fasole boabe de post