Hribi sotati

de Valclaudia in Retete Delikat, 17 Iul 2018 | 3042 vizualizari

 

Preparati cu boia dulce din gama de produse 100% naturale de la Delikat, o mancare usoara si rapida de post 
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. hribi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper macinat dupa gust
  • 1 catel mare de usturoi
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 lingurita boia dulce de la Delikat
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi sotati:

Curatam hribii si ii spalam sub jet de apa rece.

Punem apa cu un catel de usturoi la foc, cand incepe sa dea in clocot, adaugam pe rand hibii si ii oparim pret de 2-3 minute.

Hribii se scot apoi intr-un ciur si se lasa la scurs si la racit.

Cand s-au mai racorit, ii taiem cubulete de marimea dorita.

Incingem uleiul de masline, adaugam hribii taiati, boabele de mustar, punem dupa gust sare si piper negru macinat.

Amestecam si lasam la sotat pana scade toata apa lasata de ciuperci.

La final adaugam o lingurita boia dulce de ardei de la Delikat, amestecam, presaram patrunjel verde proaspat tocat si putem servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi sotati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pitoance