Hummus

de Ela68 in Mancaruri de post, 16 Noi 2012 | 9920 vizualizari

 

Daca as fi stiut ca e atat de gustos, m-as fi incumetat mai demult sa incerc aceasta reteta. Astazi am incercat cea mai simpla varianta din cele existente. Probabail vor mai urma si altele, cu diverse adaosuri de mirodenii.

 

INGREDIENTE

  • naut ( fiert ) 1 cutie
  • 1 lingurita tahini ( pasta de susan )
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sare , dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus:

Scurgem nautul de apa, apoi adaugam ingredientele peste naut si  pasam pana se obtine o crema fina. Se potriveste de sare. In cazul in care pasta e prea tare, se mai poate adauga 1-2 linguri din zeama in care a fiert. ( cea din cutie ). 

Se poate servi cu lipie sau felii de paine prajita. E delicios !


Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Ela68 1

24.07.2013, 21:44

esti simpatica nilgun

nilgun 1

24.07.2013, 21:55

la punga nu munca

Ela68 1

24.07.2013, 22:26

aaaaa, tot simpatica esti .
e mai bun la punga, il fierbi tu, nu are conservanti ca la cutie.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de naut cu rosii uscate