Hummus

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2013 | 3814 vizualizari

 

Avind in vedere ca Laura mi-a facut pofta aseara de fasole frecata, am pus asaeara naut in apa sa stea peste noapte sa se inmoaie. Cum am pus prea mult, am facut si un castronel de hummus...

 

INGREDIENTE

  • boabe de naut
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite pasta tahini(pasta de susan)
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus:

Boabele de naut le-am pus la inmuiat peste noapte in apa. Dimineata le-am spalat in citeva ape si am fiert nautul pina s-au inmuiat bine boabele. Am pus nautul in robot si le-am pasat bine, am mai adaugat din apa in care a fiert nautul pt a ajunge la consistenta dorita, am adaugat pasta tahini(avind in vedere ca nu gaseam sa cumpar, am facut-o eu in casa acum 3 saptamani), zeama de lamaie(gustati si puneti dupa gust), sare, piper, ulei si in tot acest timp lasati robotul sa-si faca treaba. Zdrobiti usturoiul si-l puneti si pe acesta, mestecati in continuare si veti observa ca isi schimba culoarea, se va deschide fata de cum era la inceput. O puneti in castron si deasupra picurati ulei de masline si sumac(optional). Sper sa va placa, nu o fac nici eu foarte des, dar ne place.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

simona72 1

14.02.2013, 20:18

Ma bucur ca place la atita lume

Lau 1

14.02.2013, 21:05

ralu_ca 1

15.02.2013, 19:36

sigur am sa incerc si eu...e super bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Hummus (pasta de naut)