Hummus (pasta de naut)

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2015 | 12586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g boabe uscate de naut
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
  • sare si piper dupa gust
  • sucul de la 1 lamaie
  • 60 ml ulei de masline
  • 3 linguri tahini (pasta de susan)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus (pasta de naut):

Clatim boabele de naut sub jet de apa rece, apoi le punem la hidratat in apa de seara pana dimineata.

Clatim din nou boabele, apoi le punem la fiert in apa cu sare si bicarbonat pana se zdrobesc boabele usor cu furculita.

Scurgem boabele, le clatim cu apa calduta (pentru a indeparta cojile pe cat posibil) si zdrobim apoi boabele cu un mixer vertical.

Adaugam uleiul de masline, cateii de usturoi, pasta de susan, zeama de la o lamaie.

Condimentam dupa gust (sare, piper) si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus (pasta de naut)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Humus reteta