Iahnie de fasole

de alinutzika in Mancaruri cu carne, 23 Iul 2011 | 3865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  
  • 1 conserva mare sau 2 mici de fasole
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 1-2 linguri faina
  • 100 ml lapte
  • 2-3 linguri smantana
  • 2-3 feliute de slanina afumata
  • sare, piper,vegeta
  • marar,tarhon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:



Se pune la rumenit slaninuta pana lasa ulei, apoi se adauga ceapa tocata, morcovii rondele, ardeiul taiat marunt si se lasa la calit, la foc mic.Dupa ce se calesc legumele se adauga rosia si se mai lasa aprox. 1 minut, apoi se pune faina si se amesteca repede, sa nu faca cocoloase si se adauga smantana si apoi laptele. Puteti mesteca in acest timp cu telul de mamaliga..Se completeaza cu apa pana ajunge la consistenta unei smantani mai subtiri.Cand incepe sa fiarba se adauga fasolea din conserva si se condimenteaza, dupa gust. Se mai lasa sa fiarba aproximativ 10 minute la foc mic, amestecand, si se ia de pe foc.Condimentele pot fi adaugate si la sfarsit, dar mie imi place sa le pun inainte, ca sa se imbine aromele.

Puteti servi iahnia cu carnaciori prajiti, kaiser prajit sau asa, simpla.

Noi am servit-o cu crenvursti prajiti si taiati bucatele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Lau 1

24.07.2011, 12:34

bun

mamaieelena 1

24.07.2011, 14:04

MotanLaOale 1

25.07.2011, 08:32

fasole.....oricum si oriunde.....buna buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan